Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
08:12
8.9.2018.

Vanja Radovanović najavio pjesmu simboličnog naziva – Razapet

Kantautor Vanja Radovanović, najavio je novi singl pod nazivom “Razapet”. To je ujedno prva pjesma nakon singla “Inje” koje je izveo u Lisabonu kao evrovizijski predstavnik Crne Gore u maju.


To će biti ujedno i prvo pojavljivanje poznatog muzičara u medijima nakon duže pauze.

Podsjetimo, Vanja je zbog šale izrečene na pres konferenciji, naišao na osudu dijela javnosti u Crnoj Gori, kao i među fanovima Evrovizije.

Zbog šale je dobijao i prijeteće poruke na društvenim mrežama iako se nakon “incidenta” izvinio svima koji su bili uvrijeđeni njegovim riječima.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:48
  25.9.2018.

  Donja Bukovica sa svojim prirodnim ljepotama i bogatstvima ima ogroman turistički potencijal koji treba valorizovati na pravi način u narednom periodu, poručeno je nakon prvog Buk festa koji je prethodna dva dana održan u organizaciji Ekološkog pokreta Donja Bukovica u saradnji sa NVO Ozon i Opštinom Šavnik.

 • 08:51
  24.9.2018.

  Prvi dan Buk festa obilježila je promocija filma Mladena Ivanovića, svirka Petra Devića, kao i nastup DJ ZED-a, a učešće u programu je uzeo i glumac Velizar Kasalica.

 • 08:26
  23.9.2018.

  U organizaciji Ekološkog pokreta Donja Bukovica, Ozona i Opštine Šavnik, danas će u Donjoj Bukovici početi prvi Buk fest koji će za cilj imati promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala ovoga kraja.

 • 08:53
  22.9.2018.

  Sport fest "Izloguj se, vrijeme je za trening", deveti po redu, održaće se danas na nikšićkom Trgu Slobode od 18h.