Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vanja Radovanović večeras u Montenegro pub-u

rad111
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.07.2016. u 12:29

Večeras u Montenegro pub-u nastupiće Vanja Radovanović.

Njegova svirka počeće u 22h, a ulaz je besplatan.

Vanja Radovanović karijeru je započeo 2004. godine, kada je imao prvi javni nastup na “Music Festivalu Budva” kada je sa numerom”Dripac”, autorskom muzikom i tekstom, dobio nagradu za najboljeg debitanta festivala.

Na istom festivalu učestvuje 2005. godine sa autorskom pjesmom “Krila olovna” koja je postala veliki hit u Crnoj Gori i Srbiji. Iste godine nastupio je i na Radijskom festivlu Srbije, takođe kao kompletan autor, sa pjesmom “Izvini ne menja ljude”, za koju je snimio prvi spot u karijeri.

Sredinom maja 2008. godine Muzička asocijacija Crne Gore objavila je Radovanovićev album prvijenac “Pričaj dodirom”. 

U proljeće 2012. godine, u Zagrebu, u saradnji sa poznatim hrvatskim producentom Denisom Mujadžićem Denikenom, pod etiketom “Goratona” započinje snimanje novog albuma, koji karakteriše moderan gitarski zvuk i drugačiji pristup u produkciji i snimanju.

U junu iste godine, sa albuma je izdvojen singl pod nazivom”Padobran”, za koji je snimljen spot. Drugi singl “Svi životi moji”, ujedno i naslovna pjesma sa albuma, kao i spot za istu, promovisan je u decembru 2013. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.