Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Večeras elektro šok u Nk pubu

dj_v
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2015. u 10:53

Jedan od najpopularnijih DJ-eva iz regiona, Vladimir Aćić, nastupiće večeras u NK pubu u 22h

Od 2001. godine je počeo da kupuje muziku, samo godinu dana kasnije njegova tehnika mixanja je dostigla veoma visok nivo. Danas je Vladimir Aćić jedan od najperspektinih DJ-eva u Srbiji.

Njegovi eksplozivni i energiči tehno setovi su ga doveli do jedne od najvažnijih figura tehno muzike, balkanskog regiona. Danas njegova produkcija i DJ setovi su često koncentrisani oko tehno, tech- house i minimala.

Njegova reputacija za talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svjetski priznatim međunarodnim umjetnicima kao što su Carl Cox, Umek, Adam Beier, MarcoBailei, Green Velvet, Džon Digvid, James Zabiela i Kristijan Varela. Do sada se njegova produkcija našla na etiketama kao što su 1605 Records, Italo Business, NOIA i Analitictrall.

Vladimir je imao impresivnu listu svirki u klubovima i na festivalima kao što su Exit, Kazantip, RE-VEL-IN, Refresh, GetEXITed i Kanegra Beach. Podrška Aćiću u Nk pubu biće Darre i Darko Milošević.

Cijena ulaznice je 1 euro.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.
Bend „Galija“ gostovaće u Nikšiću 26. apila u Sportskom centru. Organizatori koncerta su Turistička organizacija (TO), Nikšićko pozorište, „Zahumlje“, Sportski centar, uz podršku Opštine Nikšić i NVO Fors Montenegro.