Večeras elektro šok u Nk pubu

dj_v
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2015. u 10:53

Jedan od najpopularnijih DJ-eva iz regiona, Vladimir Aćić, nastupiće večeras u NK pubu u 22h

Od 2001. godine je počeo da kupuje muziku, samo godinu dana kasnije njegova tehnika mixanja je dostigla veoma visok nivo. Danas je Vladimir Aćić jedan od najperspektinih DJ-eva u Srbiji.

Njegovi eksplozivni i energiči tehno setovi su ga doveli do jedne od najvažnijih figura tehno muzike, balkanskog regiona. Danas njegova produkcija i DJ setovi su često koncentrisani oko tehno, tech- house i minimala.

Njegova reputacija za talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svjetski priznatim međunarodnim umjetnicima kao što su Carl Cox, Umek, Adam Beier, MarcoBailei, Green Velvet, Džon Digvid, James Zabiela i Kristijan Varela. Do sada se njegova produkcija našla na etiketama kao što su 1605 Records, Italo Business, NOIA i Analitictrall.

Vladimir je imao impresivnu listu svirki u klubovima i na festivalima kao što su Exit, Kazantip, RE-VEL-IN, Refresh, GetEXITed i Kanegra Beach. Podrška Aćiću u Nk pubu biće Darre i Darko Milošević.

Cijena ulaznice je 1 euro.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".