Večeras je Romski bal

12283256_10206423304036417_1501524957_n_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2016. u 06:27

Najljepša Romkinja Crne Gore i ove godine biće izabrana na manifestaciji ''Romski bal 2016'', koja će se održati večeras u Svadbenom salonu „Knjaz“ u Rudom Polju.

Početak finalnog takmičenja zakazan je u 19h, a očekuje se da će kao i prethodnih godina okupiti učesnice iz svih krajeva Crne Gore.

Prošle godine titulu najljepše Romkinje u Crnoj Gori ponijela je šesnaestogodišnja Nataša Hasani, koja  je pobijedila u konkurenciji 19 djevojaka.

Romski bal tradicionalno organizuje NVO Romski forum za integracije.

Ta manifestacija je prilika da se kroz ples, muziku i veselo druženje na trenutak zaboravi na predrasude koje u našem društvu vladaju prema romskoj populaciji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".