Večeras “Ničim izazvan” u Montenegro pabu

nicim-izazvan
ana.rs
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2015. u 09:01

Večeras s početkom u 22:30h u Montenegro pabu nastupiće "Ničim izazvan". 

“Ničim izazvan” je bend koji je formiran u proljeće 2011. Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom.Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

Članovi benda su: Boris Bakalov (vokal), Bojan Gluvajić (vokal /gitara), Marko Leđenac (bubanj), Boriša Kuga (klavijatura), Mane Gluvajić (bas), Nemanja Vujović (gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Igor Martinko (violina/truba/harmonika).

Ulaz za nastup u Montenegro pabu je besplatan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.