Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: DJ Digital Brutal: „Anderba“

13062023_556165444553560_1555030264532227480_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.08.2016. u 06:54

Nikšićki DJ Dejan Zeković ZED, poznatiji kao Digital Brutal, ovih dana lansirao je svoj prvi spot za poslednji singl „Anderba“.  Kako kaže za portal Onogošt, traka je zamišljena da promoviše Nikšić i njegove vrijednosti i ljepote. 

„Oko pola godine radio sam na ovom singlu. Trajalo jeste, jer kada se dobije ideja za neku tranziciju, zvuk, treba vremena da se sve to prenese u studio i „utegne“ kako treba. Sam spot sam brzo završio“, priča Dejan koji iz sebe već ima desetak singlova.

Kako kaže, ideja da napravi ovu traku postojala je odavno, a konačno se nedavno to i ostvarilo.

„ Oduvijek sam htio da uradim traku za svoj grad i građane. Da mi je do slave uradio bih traku Belgrade ili Londonm ili šta već, jer je traka elektronska i mogla bi da prodje internacionalno. Ali ne, baš sam htio da to bude  Anderba, najstariji grad u okruženju. Mislim da sam početak trake, te spoj muzike i slike u spotu daju tu emociju, tu dubinu“, objašnjava on.

Kako kaže ovaj nikšićki DJ, svoj pečat elektronskoj muzici daje kroz kombinaciju više muzičkih pravaca na trakama,  dark, tech, trance, progressive, trudeći se, kako zaključuje, da na taj način bude propoznat po autentičnom stilu. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.