VIDEO: Pogledajte promotivni spot za osmi Bedem fest

bedem_fest_2017_ilustracija1
Ilustracija, Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.07.2017. u 08:57

Bedem fest u susret osmom izdanju pripremio je nekoliko novina, a snimljen je i promotivni spot, koji je od danas dostupan na YouTube kanalu.

Tvrđava u Nikšiću ugostiće ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dada Topića kao i bendove Punkreas, Sleeepin pilow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge. Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu jeste dolazak kultnog američkog benda Pro Pain i punk rok sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u regionu.

Ulaznice za osmi Bedem fest, koji se održava od 24. do 26. avgusta, puštene su u prodaju, a novina je da se ove godine mogu pribaviti i online putem. Cijena dnevne ulaznice iznosi osam eura.

„Ulaznice su po prvi put dostupne u Srbiji zahvaljujući saradnji sa kompanijom Gigstix“, naveli su iz Press sluzbe festivala.

 

 

Lokacije prodajnih mjesta u Crnoj Gori kao i više informacija o ulaznicama može se pronaći na linku: http://gigstix.me/sve-ulaznice/11-festivali/699-bedem-fest-2017–24-26082017–niki-bedem-fortress  i u objektima Tabacco S Pressa, dok se prodajna mjesta za Srbiju nalaze na linku: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/1815-bedem-fest-2017-24-26082017-niki-bedem-fortress, u Vulkan knjižarama i u Mixer House.

Tim Bedem festa pozvao je ljude iz svih krajeva da, kako su rekli, dođu, osjete i dožive čari kampa kao i sjajnu i prepoznatljivu atmosferu druženja i gostoprimstvivosti, kao i energiju po kojoj je prepoznatljiv festival.

„I ove godine obnovljena je sjajna saradnja sa porodicama Spasojević i Petrović Njegoš, zahvaljujući čijem dobročinstvu je opet omogućeno kampovanje posjetilaca Bedem festa na privatnim imanjima pomenutih porodica“, saopštili su organizatori.

Među novinama u susret Bedem festu 2017 je i redizajnirani sajt festivala  www.bedemfest.me, koji će ovih dana biti dostupan.

„Biće mnoštvo sadržaja za sve zainteresovane posjetioce, da se informišu i pripreme za dolazak na festival kao i podaci o akreditovanju medija i partnera“, dodaju iz Bedem festa.

U sklopu julskog repertoara „Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću“ u subotu, 22. jula, sa početkom u 21.30h, održaće se promocija osmog Bedem festa na maloj sceni ljetnje pozornice na gradskoj tvrđavi kada će posjetioci moći da uživaju u notama maestra Saše Šundića, Dina Kapetanovića i Petra Šundića.

Oficijelna banka i zlatni sponzor festivala je CKB banka, dok su partneri festivala i ove godine Ministarstvo turizma i održivog  razvoja, Nacionalna Turistička Organizacija, Ambasada Republike Grčke u Crnoj Gori,  kompanija Adriatic Properties, Pivara Trebjesa, Opština Nikšić, Ministarstvo kulture, Fondacija „Petrović Njegoš“, M:tel, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvo finansija, Ministarstvo odbrane, Elektroprivreda Crne Gore i mnogi drugi.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.