Voodoo: Očekujte energičnu, tvrđu svirku

voodoo1
Voodoo
  • Autor onogost.me
  • 18.07.2016. u 09:33

Šesti Lake Fest otvoriće svirka mladog nikšićkog sastava Voodoo, koja je zakazana u 18 i 30h. 

”Što se tiče nas kao izvođača, publika će moći da čuje jednu energičnu, tvrđu svirku modernije grupe pravaca. Nadamo se dobroj reakciji, iako je samo shvatanje rock muzike u Crnoj Gori još nedovoljno razvijeno”, najavljuju iz Voodoo-a.

Oni su do sada, kako kažu, zabilježili rekordan broj nastupa otvarajući festival.  O Lake Fest-u imaju pozitivne utiske, ali su zabrinuti kakve će vremenske prilke biti ove godine, s obzirom da je prethodnih padala kiša. 

”Bili smo sa druge strane ograde. Tu smo stajali proteklih godina. Neka je kletva na vas, te vam vrijeme ne ide od ruke, valjalo bi angažovati nekoga da vam to skine”, rekli su za veb stranicu festivala.

Na pitanje da li spremaju nešto specijalno za nastup kraj Krupačkog jezera, odgovaraju u sličnom stilu.

”Pa zavisi šta smatrate pod specijalnim? Ukoliko je to pirotehnika, ne vjerujem da će biti išta od toga, jer nemamo živaca da se cimamo sa obezbjeđenjem. Ukoliko je to sam nastup, možda i bude nekih zanimljivosti. Imajte u vidu da su nam pjesme malo teže za shvatiti”, ostali su tajanstveni u intervjuu.

 

 

Bend, koji je osnovan septembra 2011 godine, sada čini postava: Irena Agramović – glavni vokal, Aleksandar Nikčević – pomoćni vokal, Dušan Dobrilović – gitara, Dragan Đukić – bas gitara i Ksenija Gredić  – bubanj.

”Voljeli bismo da nas čuju. Možda će to teško biti, ali bi nam svakako bilo drago da dobijemo po đe kojeg fana. Neka ponesu cerade, kišobrane i neke čizme, pa se možda vrijeme popravi. Po koji megafon i transparent bi bila fora”, poručuju fanovima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.