Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Warm up 15. Bedem fest: Poziv za mlade bendove iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Poster
 • Autor onogost.me
 • 09.05.2024. u 10:58
Nevladina organizacija Pro Futuro u saradnji sa Omladinskim resursnim Centrom iz Tuzle raspisuje javni poziv za prijavu mladih bendova iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine za učešće u muzičkom programu 15. Bedem festa koji će se održati od 2. do 24. avgusta.

Rok za prijavu počinje sjutra, 10. maja i trajaće do 1. juna.

U navedenom periodu, mladi bendovi iz Crne Gore svoje prijave treba da pošalju na mail [email protected], a mladi bendovi iz Bosne u Hercegovine na mail [email protected]

Prijava treba da sadrži ime benda, kratku biografiju, profil na društvenim mrežama, link za video spot ukoliko postoji i/ili barem jedan snimak.

„Istekom roka od 20 dana predviđenog  za prijave, dakle 2. juna objavićemo konačan spisak prijavljenih bendova. Nakon toga, posebnom platformom prepustićemo pratiocima društvenih mreža, pratiocima Bedem festa, Omladinskog resursnog centra i Omladinske mreže Bosne i Hercegovine da po svom izboru omoguće da jedan bend iz Crne Gore i jedan bend iz Bosne i Hercegovine koji budu imali najviše glasova učestvuju na 15. Bedem festu. Za bendove smo obezbjedili putne troškove, smještaj i honorar“, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Menadžer projekta Petar Šundić kazao je da služeći kao dobar primjer, Bedem fest želi da ohrabri i podstakne druge festivale u regionu na stvaranje većeg prostora za pružanje prilike mladim neafirmisanim bendovima da učestvuju u muzičkom programu i pratećim sadržajima festivala, kako bi pred širokim auditorijumom promovisali svoj autorski rad, stekli važna iskustva, sreli se sa svojim vršnjacima, iskoristili medijski publicitet.

„Projekat „We can do it tohether“ finansiran je na prvom pozivu Omladinskog kulturnog fonda Zapadnog Balkana koji sprovodi Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), uz podršku njemačkog Saveznog ministarstva inostranih poslova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.