Youtube postaje društvena mreža, a ovo su nove mogućnosti

youtube
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2016. u 14:15

"Youtube" je novu opciju testirao poslednjih nekoliko mjeseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi. Oni su lansirali YouTube Community, vid društvene mreže koja će korisnicima popularnog sajta i vlasnicima kanala omogućiti da lakše komuniciraju međusobno.

Kako prenosi Telegraf.rs, korisnici će moći da komuniciraju putem tekstualnih poruka, GIF animacija, fotografija i sa još puno drugih stvari.

Cilj YouTube Community je da tvorce sadržaja na ovom sajtu spriječi da odlaze na druge platforme kako bi djelili i promovisali sadržaj, ali i kako bi komunicirali sa gledaocima njihovih klipova.

Youtube je novu opciju testirao poslednjih nekoliko mjeseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi. Očekuje se da će u narednim mjesecima postati dostupan svima.

Nova opcija smještena je u novi YouTube Community tab koji se nalazi na stranici. Odatle, korisnici i vlasnici kanala mogu šerovati poruke, fotografije i druge stvari svojim pratiocima.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".