Zlato za „Royal“ u Poljskoj

46508152_263670664297019_5588384847375630336_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.11.2018. u 14:37

Sportsko-plesni klub "Royal" iz Nikšića proteklog vikenda učestvovao je na prestižnom 25. poljskom kupu u modernim plesovima, koji je organizovan pod pokroviteljstvom Međunarodne svjetske plesne federacije.

Na trodnevnom takmičenju u Tvardogori učestvovalo je preko 2.000 takmičara u dvije plesne dvorane, a nikšićka grupa juniora, čiji su sastav činili Anja Urošević, Anđela Milović, Maša Miljanić, Miljana Vučić, Sara Nenezić i Sara Mitrović osvojila je zlato u disciplini Latin Show porazivši plesače iz Poljske i Rusije.

Treći put zaredom u ovoj godini na međunarodnim takmičenjima solistkinja tog kluba, Anđela Milović osvojila je zlatnu medalju u istoj disiplini. Odmah iza nje na srebrnom postolju našla se Maša Miljanić.

„U narednoj godini svjetsko prvenstvo u disciplini Latin Show će se održati u Bosni i Hercegovini u novembru, tako da smo u klubu već počeli sa pripremama za ovo veliko takmičenje i da u što većem broju predstavljamo klub i državu. Pored svjetskog u Latin Show disciplini, naše brojne formacije će učestvovati na međunarodnim takmičenjima u Sloveniji, Austriji, Grčkoj, Srbiji, Makedoniji, a u planu nam je i evropsko u Hip Hopu koje će se održati u Italiji“, najavili su iz „Royala“, dodajući da njihovi hip hop takmičari i instruktori već ove sedmice putuju za Litvaniju gdje će braniti boje naše zemlje u jakoj konkurenciji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.