Pogledajte u kojim apotekama su određeni ljekovi i suplementi od danas jeftiniji

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 13.04.2023. u 07:52
Vlada Crne Gore saopštila je da će u akciji "Stop inflaciji" od danas učestvovati 179 apoteka iz različitih lanaca: Benu, Cosmetics, Apoteka Galenus, Apoteka Gušmirović, Help, Lara Pharm, Latković, Lukić apoteka, Apoteka Medicor, Meditas, Montefarm, Optima pharm, Apoteka Prima, Prima Pharm, Apoteka Prima S Pljevlja, Apoteke Remedia Nikšić, Apoteka Stanić, Tea Medica, Apoteka Villa.

Podsjećamo, Ministarstvo zdravlja objavilo je spisak apoteka i ljekova koji će se od sjutra naći u antiinflacionoj korpi. Među ljekovima koji će biti jeftiniji su brufen, paracetamol, probiotici, ljekovi protiv kašlja i prehlade, hrana za bebe…

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Povodom sumnji da se prilikom isplata subvencija iz Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom dešavaju zloupotrebe, a zbog prijavljivanja enormno visokih plata za te kategorije, iz Udruženja mladih s hendikepom poručuju da se tom pričom nanosi šteta njima, a u Fondu se protive ograničavanju subvencija.