Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mladi “Akademičari” osvojili 35 medalja na Kupu mimoze

akademik
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.02.2017. u 10:07

Juče je održan 35. Kup mimoze na kome su džudisti Akademika osvojili 35 medalja, od čega najviše zlatnih - 16 , devet srebrnih i 10 bronzanih. 

Prva mjesta pripala su poletarcima Simić Mariji, Miličić Balši, Kostić Šćepanu, mlađim pionirima Beriši Muhamedu, Drašković Andriji, Miličić Balši i Bašović Sari, a u konkurenciji starijih pionira, Beriši Muhamedu, Tadić Anđeli i Bašović Sari. Kod juniora najbolji su bili Mažić Jovan, Milić Kristina, Milić Slađana i Gardašević Tamara,a Nemanja Perišićokitio se bronzom, dok su najbolji kadeti Milić Slađana i Đurđevac Filip.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su poletarci Kilibarda Anđela i Bojović Aleksa, pioniri Vujović Ana, Vujović Vasilije i Bojović Vladimir koji je uzeo medalje u konkurenciji starijih i mlađih pionira. Drugi su još bili kadet Golubović Vidoje i juniori Filip i Božica Đurđevac.

Treća mjesta osvojili su mlađi poletarci Eraković Lazar, Škuletić Vasilije i Aleksić Petar, poletarci Šćepanović Dušan i Škuletić Dragoljub, starija pionirka Marković Marina, kao i junior Šakoli Denis i Crvenica Ilija.

Direktor kluba Novica Milović osvrnuo se na uspješan nastup, naglasivši da ih obavezuje da se sada posvete mlađim članovima.

“Po jutru se dani poznaju. “Akademičari” i sa najmlađima ostvaruju najbolje rezultate. Sada ćemo posebnu pažnju posvetiti njima i generacijama koje dolaze jer želimo da iznjedrimo još malih šampiona u velike, koji će pronositi slavu Akademika i u budućim godinama. Posebno bih pohvalio rad trenera Marinka Đurđevca, Predraga Stanjevića, Dragane Živković Nikolić i Dragana Šćepanovića”, istakao je Milović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.