Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Šavniku oduzeta četiri lovačka karabina od tri osobe

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 05.05.2024. u 13:47
Policija u Šavniku oduzela je četiri lovačka karabina od tri osobe.

Policija je kontrolom kotorskih registarskih oznaka kojim je upravljao G.B. (37) iz tog grada pronašla lovački karabin marke „Bergara“ sa 37 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu, saopšteteno je iz Uprave policije.

“Daljom kontrolom saobraćaja, policija je u Šavniku kontrolisala i vozilo bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao C.D. iz Budve (53) dok se na mjestu suvozača nalazilo lice M.M. (43) iz Podgorice. Kod C.D. pronađen je lovački karabin “Rossler Titan” kao i lovački karabin marke “Remington” sa 19 komada puščane bojeve municije, dok je kod lica M.M pronađen lovački karabin marke „Sako“ i 10 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu”, piše u saopštenju policije.

Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilkaštvu u Pljevljima koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, nakon čega su mu spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).