Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ordenje povodom Dana državnosti

2ordencrnogorskevelikezvijezde
predsjednik.me
  • Autor onogost.me
  • 12.07.2021. u 15:30

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović odlikovao je povodom 13. jula Dana državnosti jedan broj istaknutih ličnosti za značajan doprinos u Narodonooslobodilačkoj borbi, kao i izgradnji i razvoju Crne Gore, obnovi njene nezavisnosti i afirmaciji u raznim periodima, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Đukanović će lično uručiti Orden crnogorske velike zvijezde Radivoju Brajoviću, Orden crnogorske zastave prvog stepena Vuku Dragaševiću, Zariji Vukašinoviću, Branku Banjeviću i posthumno Rafetu Husoviću.

Takođe, Orden crnogorske zastave drugog stepena biće uručen UBNOR-a i antifašista Nikšića i posthumno Radoju Pajoviću.

U saopštenju se dodaje da je predsjednik odlikovao i admirala Branka Mamulu ordenom Crnogorske zastave prvog stepena, koji će mu biti naknadno uručen.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalna izložba pčelinjih proizvoda, koja se u gradu podno Trebjese organizuje po 21 put, okupila je više od 40 izlagača iz svih krajeva Crne Gore, ali i regiona.
Na poluostrvu Krupačkog jezera policija je pronašla tri vreće, težine 30 kilograma, u kojima su se nalazile zelene biljke, nalik na opojnu drogu marihuanu. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M. S. (38) u Kočanima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).