Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vukšić odustao od kandidature, podržao Milatovića

Demohrišćanski pokret
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2023. u 10:55
Demohrišćanski pokret odustao je od kandidature Dejana Vukšića za predsjedničke izbore i odlučio je da podrži kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, saopšteno je iz te partije.

Odluku je donio Glavni odbor partije.

“Vjerujemo da gdin Milatović ima najveće šanse da porazi DPS, i time zaustavimo njihovo retrogradno djelovanje na državu Crnu Goru. Kao sto je javnosti poznato, Demohrišćanski pokret je ranije pozvao partije koje su pobijedile 30.08. i partije koje su proistekle iz pobjedničke koalicije na zajednički nastup i zajedničkog kandidata, kako se glasovi ne bi rasipali i kako bi konačno zadali udarac Demokratskoj partiji socijalista”, navodi se u saopštenju.

Poručili su da žele da pokažu da im je interes građana bitniji od sopstvenog.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
    Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.