Vukšić odustao od kandidature, podržao Milatovića

Demohrišćanski pokret
 • Autor onogost.me
 • 24.02.2023. u 10:55
Demohrišćanski pokret odustao je od kandidature Dejana Vukšića za predsjedničke izbore i odlučio je da podrži kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, saopšteno je iz te partije.

Odluku je donio Glavni odbor partije.

“Vjerujemo da gdin Milatović ima najveće šanse da porazi DPS, i time zaustavimo njihovo retrogradno djelovanje na državu Crnu Goru. Kao sto je javnosti poznato, Demohrišćanski pokret je ranije pozvao partije koje su pobijedile 30.08. i partije koje su proistekle iz pobjedničke koalicije na zajednički nastup i zajedničkog kandidata, kako se glasovi ne bi rasipali i kako bi konačno zadali udarac Demokratskoj partiji socijalista”, navodi se u saopštenju.

Poručili su da žele da pokažu da im je interes građana bitniji od sopstvenog.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  DEMOS će podržati kandidata Pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, saopšteno je iz te partije.
  Izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi, a karakter i obim nepravilnosti nijesu ugrozili regularnost ukupnog izbornog procesa. Izbori su bili konkurentni sa sedam potvrđenih kandidatura za predsjednika Crna Gore, sprovedeni bez većih problema u organizaciji, dok su temeljna prava kandidata i birača, da slobodno predstave svoje programe, odnosno sprovedu svoje biračko pravo, u najvećem dijelu poštovana.
  Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april i pozvao sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za novog predsjednika Crne Gore.