Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade

rtcg.me
  • Autor onogost.me
  • 12.07.2023. u 13:49
Vlada je danas na 61. sjednici razmotrila više kadrovskih pitanja, a između ostalog donijela je Rješenje o razrješenju predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore Miomira Đurišića, kao i Rješenje o imenovanju Gorana Drobnjaka za predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore Miomira Đurišića.

Donijela je Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Državnog arhiva Vesne Đuričković.

Vlada je takođe donijela Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Državnog arhiva Tanje Kalezić.

Donijela je Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Državnog arhiva Željka Miranovića.

Na sjednici Vlade donijeto je i Rješenje o postavljenju Željka Miranovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva; Rješenje o postavljenju Srđana Pejovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva; Rješenje o postavljenju Dragoslava Bojovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva.

Donijela je i Rješenje o razrješenju članice Savjeta za reformu javne uprave Biljane Papović; Rješenje o postavljenju Draška Lončara za pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove; Rješenje o razrješenju članice Upravnog odbora Fonda rada Crne Gore Nađe Pekić.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Durković Ane za predsjednicu i članicu Upravnog odbora Fonda rada Crne Gore i predložila Skupštini akcionara „Luštica Development“ AD Tivat da članove Odbora direktora ovog društva izabere Marjana Brčića i Armenda Millu.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
    Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.