Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade

rtcg.me
 • Autor onogost.me
 • 12.07.2023. u 13:49
Vlada je danas na 61. sjednici razmotrila više kadrovskih pitanja, a između ostalog donijela je Rješenje o razrješenju predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore Miomira Đurišića, kao i Rješenje o imenovanju Gorana Drobnjaka za predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju predsjednika Upravnog odbora JU Ispitni centar Crne Gore Miomira Đurišića.

Donijela je Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Državnog arhiva Vesne Đuričković.

Vlada je takođe donijela Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnice direktora Državnog arhiva Tanje Kalezić.

Donijela je Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Državnog arhiva Željka Miranovića.

Na sjednici Vlade donijeto je i Rješenje o postavljenju Željka Miranovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva; Rješenje o postavljenju Srđana Pejovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva; Rješenje o postavljenju Dragoslava Bojovića za pomoćnika direktora Državnog arhiva.

Donijela je i Rješenje o razrješenju članice Savjeta za reformu javne uprave Biljane Papović; Rješenje o postavljenju Draška Lončara za pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove; Rješenje o razrješenju članice Upravnog odbora Fonda rada Crne Gore Nađe Pekić.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Durković Ane za predsjednicu i članicu Upravnog odbora Fonda rada Crne Gore i predložila Skupštini akcionara „Luštica Development“ AD Tivat da članove Odbora direktora ovog društva izabere Marjana Brčića i Armenda Millu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Novom skupštinskom sazivu, koji još nije izabrao predsjednika parlamenta, od 27. jula dostavljen je jedan predlog zakona i dva izvještaja, rekli su “Vijestima” iz Skupštine.
  Mandatar za sastav vlade Crne Gore, predsjednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, saopštio je da ima još vremena za formiranje vlade, te da rade na obezbjeđivanju većine. Nije htio da komentariše informaciju o isključivanju poslanica PES-a Jevrosime Pejović i Radinke Ćinćur iz partije.
  Poslanici Vanjskopolitičkog odbora Evropskog parlamenta usvojli su izvještaj o Crnoj Gori čiji je autor Tonino Picula. Za izvještaj je glasao 51 poslanik odbora dok su tri bila protiv i tri uzdržana. O dokumentu će se sljedećeg mjeseca glasati na plenarnom zasjedanju EP kada će biti usvojen u formi rezolucije Evropskog parlamenta.