Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Memorijalni turnir posvećen sjećanju na nedavno preminulog Ivana Ćorovića

Facebook/Dejan Ivanović
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2023. u 21:06
Na Trgu slobode, 3. i 4. septembra, a u sklopu tradicionalne manifestacije "Septembarski dani", održaće se "3X3 Memorijal Ivan Ćorović 2K23 Open".

“Očekuje vas takmičenje za najmlađe košarkaške talente, Takmičenje za djevojke 16+, takmičenje u zakucavanju, takmičenje u šutiraju trojki…”, naveo je Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Glavni turnir, koji će biti održan 4. septembra, biće posvećen sjećanju na nedavno preminulog nikšićkog mladog košarkaša Ivana Ćorovića.

“Ivan Ćorović, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih selekcija KK Crvena zvezda, sa sedam godina počeo je da trenira košarku, a sa 16 godina je stigao u Beograd i postao član Crvene zvezde, igrao je i za FMP, a dva puta je bio nadomak juniorske evropske titule. Njegova strast prema košarci i posvećenost sportu ostaće zauvijek upamćena”, dodao je Ivanović i pozvao sve koji dijele strast prema košarci, sportskom duhu i nezaboravnom druženju, da se pridruže na Trgu slobode 3. i 4. septembra i budu dio ovog nezaboravnog sportskog i košarkaškog spektakla.

Nagradni fond je 1.500 eura a prijave će početi uskoro.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.