Memorijalni turnir posvećen sjećanju na nedavno preminulog Ivana Ćorovića

Facebook/Dejan Ivanović
 • Autor onogost.me
 • 24.08.2023. u 21:06
Na Trgu slobode, 3. i 4. septembra, a u sklopu tradicionalne manifestacije "Septembarski dani", održaće se "3X3 Memorijal Ivan Ćorović 2K23 Open".

“Očekuje vas takmičenje za najmlađe košarkaške talente, Takmičenje za djevojke 16+, takmičenje u zakucavanju, takmičenje u šutiraju trojki…”, naveo je Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Glavni turnir, koji će biti održan 4. septembra, biće posvećen sjećanju na nedavno preminulog nikšićkog mladog košarkaša Ivana Ćorovića.

“Ivan Ćorović, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih selekcija KK Crvena zvezda, sa sedam godina počeo je da trenira košarku, a sa 16 godina je stigao u Beograd i postao član Crvene zvezde, igrao je i za FMP, a dva puta je bio nadomak juniorske evropske titule. Njegova strast prema košarci i posvećenost sportu ostaće zauvijek upamćena”, dodao je Ivanović i pozvao sve koji dijele strast prema košarci, sportskom duhu i nezaboravnom druženju, da se pridruže na Trgu slobode 3. i 4. septembra i budu dio ovog nezaboravnog sportskog i košarkaškog spektakla.

Nagradni fond je 1.500 eura a prijave će početi uskoro.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci