Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Memorijalni turnir posvećen sjećanju na nedavno preminulog Ivana Ćorovića

Facebook/Dejan Ivanović
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2023. u 21:06
Na Trgu slobode, 3. i 4. septembra, a u sklopu tradicionalne manifestacije "Septembarski dani", održaće se "3X3 Memorijal Ivan Ćorović 2K23 Open".

“Očekuje vas takmičenje za najmlađe košarkaške talente, Takmičenje za djevojke 16+, takmičenje u zakucavanju, takmičenje u šutiraju trojki…”, naveo je Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Glavni turnir, koji će biti održan 4. septembra, biće posvećen sjećanju na nedavno preminulog nikšićkog mladog košarkaša Ivana Ćorovića.

“Ivan Ćorović, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih selekcija KK Crvena zvezda, sa sedam godina počeo je da trenira košarku, a sa 16 godina je stigao u Beograd i postao član Crvene zvezde, igrao je i za FMP, a dva puta je bio nadomak juniorske evropske titule. Njegova strast prema košarci i posvećenost sportu ostaće zauvijek upamćena”, dodao je Ivanović i pozvao sve koji dijele strast prema košarci, sportskom duhu i nezaboravnom druženju, da se pridruže na Trgu slobode 3. i 4. septembra i budu dio ovog nezaboravnog sportskog i košarkaškog spektakla.

Nagradni fond je 1.500 eura a prijave će početi uskoro.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora se već duže vrijeme suočava sa negativnim prirodnim priraštajem, s izuzetkom 2023. godine. No, ni to nam ne daje razloga za optimizam, jer je broj rođene djece lani bio najniži u posljednjih 70 godina. Hitne mjere su neophodne i podizanje svijesti društva, poručuju sagovornici TVCG.
    Elektroprivreda (EPCG) je već nabavila po povoljnim uslovima dio električne energije koja će nam nedostajati sljedeće godine kada će Termoelektrana (TE) “Pljevlja” zbog rekonstrukcije biti van pogona osam mjeseci, a preliminarne procjene upućuju na to da će nam, uz prosječne hidrološke uslove, nedostajati oko 400 gigavat sati (GWh) električne energije, što bi, kad se prevede na jezik novca, prema sadašnjem stanju koštalo oko 65 miliona eura.