Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vrtić „Leptir“: Mališani dobili novogodišnje paketiće i fotografije sa Deda Mrazom

25436405_10212157636354545_1017478568_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2017. u 08:44

Zahvaljujući privatnim preduzetnicima, djeca iz vaspitne jedinice „Leptir“ u Straševini, kao i djeca medicinskih sestara i vaspitačica, ukupno njih 99, dobili su novogodišnje paketiće i fotografije sa Deda Mrazom.

Kako je objasnio Novica Gardašević, predsjednik Savjeta roditelja JPU „Dragan Kovačević“, pored 86 mališana iz vrtića, paketiće je dobilo i 13-oro djece vaspitacica i medicinskih sestara kao znak zahvalnosti za nesebičan trud u radu sa djecom.

„Povodom novogodišnjih praznika u ovoj vaspitnoj jedinici organizovana je novogodišnja zabava pod maskama. Uprava vrtića je ove godine obezbijedila torte i svečaniji jelovnik za sve vaspitne jedinice povodom novogodišnje zurke, pa su i mališani iz „Leptira“ uživali u poslasticama“, naveo je Gardašević.

U znak zahvalnosti za ovaj čin, roditelji mališana prikupili su određenu sumu novca koja će biti uručena pomenutoj vaspitnoj jedinici za kupovinu neophodnih sredstava.

Takođe, djeca će u znak zahvalnosti privatnim preduzetnicima pripremiti prigodne novogodišnje čestitke.

„Raduje me ova akcija i nadam se da će biti tradicionalna i primjer ostalim mjesnim zajednicama iz našeg grada“, dodao je Gardašević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Povodom Međunarodnog dana vatrogasaca, predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa komandirom Službe zaštite i spašavanja Slavkom Tadićem, obišao je radove na izgradnji  Vatrogasne stanice, projekta vrijednog 3.3 miliona eura.
Danas je na Trgu slobode, u okviru Vaskršnjeg pazara, obilježen Međunatodni dan vatrogasaca, kome je prisustvovao veliki broj žitelja grada pod Trebjesom.