Vrtić „Leptir“: Mališani dobili novogodišnje paketiće i fotografije sa Deda Mrazom

25436405_10212157636354545_1017478568_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2017. u 08:44

Zahvaljujući privatnim preduzetnicima, djeca iz vaspitne jedinice „Leptir“ u Straševini, kao i djeca medicinskih sestara i vaspitačica, ukupno njih 99, dobili su novogodišnje paketiće i fotografije sa Deda Mrazom.

Kako je objasnio Novica Gardašević, predsjednik Savjeta roditelja JPU „Dragan Kovačević“, pored 86 mališana iz vrtića, paketiće je dobilo i 13-oro djece vaspitacica i medicinskih sestara kao znak zahvalnosti za nesebičan trud u radu sa djecom.

„Povodom novogodišnjih praznika u ovoj vaspitnoj jedinici organizovana je novogodišnja zabava pod maskama. Uprava vrtića je ove godine obezbijedila torte i svečaniji jelovnik za sve vaspitne jedinice povodom novogodišnje zurke, pa su i mališani iz „Leptira“ uživali u poslasticama“, naveo je Gardašević.

U znak zahvalnosti za ovaj čin, roditelji mališana prikupili su određenu sumu novca koja će biti uručena pomenutoj vaspitnoj jedinici za kupovinu neophodnih sredstava.

Takođe, djeca će u znak zahvalnosti privatnim preduzetnicima pripremiti prigodne novogodišnje čestitke.

„Raduje me ova akcija i nadam se da će biti tradicionalna i primjer ostalim mjesnim zajednicama iz našeg grada“, dodao je Gardašević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.