Air Montenegro ponovo pokreće linije ka Cirihu i Kopenhagenu

Air Montenegro
 • Autor onogost.me
 • 29.12.2022. u 13:25
Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro ponovo uvodi linije ka Cirihu i Kopenhagenu, saopšteno je iz te kompanije.

Kako su najavili, letovi iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mjesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta sedmično, dok su ka Kopenhagenu tokom ljetnje sezone planirana dva nedeljna leta.

„Uvođenjem dodatnih letova prije početka ljetnje sezone i širenjem mreže u narednoj godini, nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa važnim i emitivnim tržištima. Linija ka Kopenhagenu značajna je i zbog brojne crnogorske dijaspore, kojoj je važna direktna avio-povezanost, a u godini za nama i linija za Cirih se pokazala kao vrlo perspektivna zbog čega ćemo nastaviti da razvijamo njen turistički potencijal. Dužim peridom saobraćaja na pojedinim linijama nastojaćemo da održimo redovne letove i van glavne sezone“, saopšteno je iz kompanije.

Iz Air Montenegra su kazali da, uz planirano proširenje flote, nacionalni avio-prevoznik će u 2023. pokrenuti još novih ruta i povećati broj letova na postojećim.

“Pored Kopenhagena i Ciriha, iz kompanije su za ljetnju sezonu već najavili letove ka: Beogradu, Ljubljani, Banjaluci, Parizu, Pragu, Brnu i Bratislavi, dok se uskoro očekuje red letjenja i za ostale destinacije”, zaključuju u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.