Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Akcija “Podijelimo teret” produžena do kraja godine

elektroprivreda_cg
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2020. u 11:30

Zbog velikog interesovanja kupaca Elektroprivreda Crne Gore odlučila je da produži akciju Podijelimo teret 8 do kraja godine, saopšteno je danas iz EPCG.

 

 Do sada je akcija, kako ocjenjuju u EPCG, opravdala očekivanja, a oko šest i po hiljada kupaca potpisalo je sporazum o otplati duga po povlašćenim uslovima.

Akcija “Podijelimo teret” namijenjena je svim kupcima, koji pripadaju grupi potrošnje “domaćinstva”, a imaju dugovanja po osnovu računa za električnu energiju. 

“Akciji se mogu priključiti sva domaćinstva kojima ističu Sporazumi iz akcije ”Podijelimo teret 6”, kao i sva nova domaćinstva koja imaju dug, a koja žele da svoje obaveze izmire po izuzetno povoljnim uslovima,  otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum, obustava obračuna zatezne kamate”, navodi se u saopštenju.

Jedini uslov za priključenje akciji u novembru je da iznos uplata u prethodna tri mjeseca (avgust, septembar i oktobar) bude jednak ili veći od računa za septembar i da do kraja novembra bude plaćena oktobarska faktura.

“Uslov za priključenje akciji u decembru je da iznos uplata u prethodna tri mjeseca (septembar, oktobar i novembar) bude jednak ili veći od računa za oktobar i da do kraja decembra bude plaćena novembarska faktura. Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji, a uz navedene neophodne uslove moraju da plate i troškove priključenja”, navode iz EPCG-a.

Kupci koji već imaju potpisan standardni Sporazum mogu ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu.

“Molimo sve potrošače da prilikom dolaska na šalter EPCG, poštuju preporuke Instituta za javne zdravlje, drže distancu, nose maske i koriste sredstva za dezinkfekciju. Više informacija možete dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na našoj zvaničnoj FB stranici, kao i na web portalu www.epcg.com”, zaključuju u EPCG.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.