Bira se novi bord EPCG, kandidat za člana i vječni Mijuško Bajagić

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 27.06.2023. u 08:13
Vlada je juče na telefonskoj sjednici predložila Skupštini akcionara nove-stare članove Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Za članove ovog upravnog tijela predložili su sadašnjeg predsjednika Milutina Đukanovića, Ivana Šaranovića, Tahira Gjonbalaja, Gorana Šućura, Martina Ćalasana, Mijuška Bajagića i Emira Strujića.

Đukanović, Šaranović, Gjonbalaj, Ćalasan i Strujić su trenutni članovi Odbora direktora koji je izabran u oktobru prošle godine.

Nove članove koje Vlada predlaže su Goran Šućur, član nikšićkog odbora URE, i Mijuško Bajagić, najdugovječniji predsjednik Opštine u Crnoj Gori. Bajagić je upravljao Opštinom Plužine nešto duže od 24 godine, a sa te funkcije smijenjen je u decembru prošle godine.

Vlada je odredila  Radmilu Damjanović za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na redovnoj XXI Skupštini akcionara „Elektroprivreda Crne Gore“ AD Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Direktorica Osnovne škole (OŠ) "Braća Bulajić" u Vilusima Dragana Vujović kaže da su ove godine na objektu škole urađeni vrijedni radove koji su realizovani uz pomoć bivših učenila i uz pomoć resornog ministarstva.
  Prosječna zarada bez poreza i doprinosa u avgustu je, prema podacima Monstata, iznosila 799 eura i bila je 0,3 odsto veća u odnosu na jul.