Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Buzz sneaker stanica stiže u Nikšić!

Buzz/Poster
 • Autor onogost.me
 • 14.02.2024. u 08:38
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u vaš grad!

Od četvrtka, 15. februara, Buzz kultura počinje da se širi ulicama Nikšića.

Posjetite nas u Domu revolucije, i uživajte u poklonima i popustima  povodom otvaranja prvog Buzz šopa u Nikšiću!

Za sve istinske pripadnike sneaker kulture, BUZZ predstavlja odredište koje sa svojom ponudom uspijeva da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Uspešno prateći trendove i promovišući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, BUZZ svake sezone u ponudi ima modne linije patika Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Asics, Converse, Puma i drugih.

Naša vrata ubrzo otvaramo za vas!

#keeponbuzzin

 

Promo sadržaj

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
  Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.