Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Club Plus aplikacija – najbolji put do uštede

Domaća trgovina
 • Autor onogost.me
 • 05.10.2023. u 10:01
Uz Club Plus karticu ili aplikaciju i kupovinu od 10 eura ili više, u AROMA, CONTO i CITY marketima, ostvarujete povrat novca od 5 odsto za narednu kupovinu.

Club Plus aplikacija jednostavna je i laka za korišćenje, a nudi i druge pogodnosti u odnosu na karticu. Upotrebom aplikacije bićete uvijek upoznati sa posebnim akcijama koje se na nedjeljnom nivou nude u Aroma, Conto i City marketima. Svake nedjelje dobijate obavještenje koji su artikli na popustu. Potrebno je samo da kliknete na opciju „Akcije“, gdje će se prikazati svi proizvodi uz datume trajanja akcije, kao i pregled uštede vašeg novca izražen u procentima.

Prezentacijom Akcijskog kupona na kasi ostvarujete popuste na izabrane artikle. Popust na akcijske kupone se obračunava u odnosu na redovne maloprodajne cijene artikala.

Za podršku prilikom korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se možete dobiti pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili možete poslati upit na e-mail: [email protected]

CLUB PLUS, JASNA MATEMATIKA!

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

*Povrat/povraćaj novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

 

Sponzorisano

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Isplata majskih penzija počeće danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO).
  U pogonima Željezare Nikšić počeće da se proizvodi eloksirana bravarija za građane po veoma povoljnim cijenama, najavio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.
  Na sastanku ministra energetike i rudarstva Saše Mujovića, ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimira Jokovića sa direktorom Elektroprivrede Republike Srpske (BiH) Lukom Petrovićem, koji je održan danas u Podgorici, formirani su zajednički radni timovi koji će tražiti najbolje rješenje za obije države po pitanju naplate nadoknade od potopljenog zemljišta Bilećkog jezera.