Comp-Comerc kupio hotel Onogošt

dscn6499
  • Autor onogost.me
  • 19.04.2016. u 20:16

Hotel Onogošt konačno će dobiti nove vlasnike. Na 21. javni oglas za prodaju hotela stigla je ponuda nikšićke kompanije "Comp-Comerc", vlasnika Ranka Jovovića.

Trebalo je da prođu pune četiri godine da se priča o prodaji hotela Onogošt završi i sa početnih 11,5  proda po cijeni od oko 1,1 milion eura. 
Stečajni upravnik, Ranko Radinović, kazao je da je ovo prvi put da je uplaćen depozit za hotel, prenosi Televizija Nikšić. On je dodao da su 11. aprila otvorene ponude i jedina se prijavala kompanija “Comp- Comerc”. Kako je kazao Radinović u toku je izrada kupoprodajnog ugovora. 
Izvršni direktor firme “Comp-Comerc”, Ranko Jovović, istakao je da očekuje da će do početka sledeće sedmice biti završena procedura oko potpisivanja ugovora i preuzimanja hotela.

U HTP “Onogošt” je uveden klasični stečaj 23. marta 2012. godine. U međuvremenu prodati su hoteli Nikšić u Sutomoru, Teuta u Risnu i dvije kafane u Šavniku i preostala imovina preduzeća, a od prodaje imovine namirena su priznata potraživanja 82 bivša radnika ove firme.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Solar gradnja, ćerka firma Elektroprivrede, završila je prošlu godinu sa 2,2 miliona eura gubitka, pokazuju podaci iz finansijskog izvještaja dostavljenog Upravi prihoda i carina.