Comp Comerc predstavnik Mađarske nacionalne trgovinske kuće za Crnu Goru, Hrvatsku i BiH

comp_comerc
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.03.2017. u 09:08

Mađarska nacionalna trgovinska kuća (MNKH) priredila je u Budimpešti krajem februara sastanak partnera "Masters of Business Budapest 2017", koji je održan u prostorijama Groupama Arene, na kojem su učestvovali i predstavnici nikšićke kompanije Comp Comerc. 

U okviru tog programa učešće je uzelo blizu 200 mađarskih firmi i blizu 50 stranih partnera sa svih meridijana na kojima postoje predstavništva Mađarske trgovinske kuće.

Kompanija Comp Comerc, vlasnika Ranka Jovovića, članica je tog trgovinskog sistema od novembra 2015. godine, a odnedavno je predstavnik MNKH-a i za BiH i Hrvatsku.

„Cilj Mađarske nacionalne trgovinske kuće (MNKH) je podrška peduzećima koja su sposobna za izvoz i pronalaženje adekvatnih poslovnih partnera na međunarodnim tržištima. Osim toga, oni pružaju garanciju države svojim partnerima kako bi se olakšale trgovačke djelatnosti koje su obostrano korisne. Nedavno, proširili su komercijalnu prisutnost na gotovo 60 zemalja, sa četiri kontinenta“, kaže Jovović za portal Onogošt.

Tokom susreta sa biznis partnerima obavljeno je oko 500 b2b sastanaka u jednom danu.

Nakon službenog dijela, zvanice su imale priliku da obiđu prostorije Groupama Arene, i pored toga procijene svoje znanje u teqball igri, čiji su izumitelji Mađari. Cjelodnevni događaj se završio gala večerom, gdje je zvanice pozdravio Levente Magyar, državni ministar za privrednu diplomatiju (Ministarstvo vanjskih poslova i trgovine) i g-đa Zsanett Olah, generalna direktorica Mađarske nacionalne trgovinske kuće.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Odluku o dopuni odluke o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja, prema kojoj će će proizvođači građanima morati prodavati tonu peleta po cijeni do 269 eura.
Predsjednik Savjeta Agencije za zaštitu konkurencije Dragan Damjanović, istakao je da to regulatorno tijelo mora ispitati zakonitost postupka EPCG da preuzime Željezaru uz pomoć države, te da smatra da to može biti problematično iz ugla EU regulative o državnoj pomoći i sa aspekta ispunjavanja pravila iz poglavlja 8 - konkurencija.