Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora treba da mi podigne spomenik za života, doveo sam u Nikšić svjetski brend 

 • Autor onogost.me
 • 23.09.2022. u 22:20
Doveo sam najveću svjetsku kompaniju u Nikšić, najveći brend u svijetu, najvećeg proizvođača toga proizvoda - brend Beluga. Crna Gora bi trebalo da mi podigne spomenik za života, kazao je nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović večeras gostujući na TVCG povodom aktuelene teme o prodaji nikšićke željezare, gdje je saopštio da je i dalje u igiri kada je taj posao u pitanju.

“Ta kompanija će zaposliti u Nikšiću 300 radnika. Ne postoji nijedna zemlja na svijetu koja ne konzumira te proizvode”, saopštio je Davidović.

O tome šta znači njihov dolazak u Nikšić i Crnu Goru pokušao je da dočara brojkama.

“U 2021. godini cjelokupni izvoz Crne Gore bio je 437 miliona eura. Sama Beluga će izvoziti 20 odsto više nego čitava privreda Crne Gore. Zamilsite da smo u situaciji da imamo 500 miliona eura od jedne kompanije. To je svjetsko čudo. Praviće se 40 miliona jedinica u malom Nikšiću”, zaključio je Davidović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
  Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.