Dizel skuplji dva centa

gorivo_0_1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 08.02.2016. u 11:06

Dizel gorivo od sjutra će biti skuplje dva centa.

Kako je saopšteno CdM-u iz Ministarstva ekonomije, cijene BMB 98 i BMB 95 ostaće nepromijenjene, pa će i dalje koštati 1.06 eura, odnosno 1.02 eura po litru.

Eurodizel će poskupiti dva centa, pa će koštati 0.84 eura po litru.

I cijena lož ulja u veleprodaji i lož uja za grijanje poskupiće dva centa, pa će od sjutra koštati 0.82 eura po litru, odnosno 0.54 eura. 

Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 22. februara, a eventualno izmjenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 23. februara 2016. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Državne kompanije, Rudnik uglja i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) već više od pola godine kriju većinu podataka o broju ljudi koje su zaposlili, a ta praksa se nastavila i nakon raspisivanja lokalnih izbora, saopšteno je iz Mreže za afirmaciju NVO sektora (MANS).
Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) na sjednici koja je zakazana za 3. oktobar odlučivaće o kupovini imovine nikšićke Željezare, saoštio je za Portal RTCG predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović.
Nekada profitabilno državno preduzeće, Elektroprivreda Crne Gore, koje je ove godine ušlo u zonu poslovnog gubitka, Vlada Crne Gore pomaze kupovinom akcija u veoma nejasnim okolnostima, saopštili su iz Centra za ekonomske i evropske studije (CEES).