Dizel skuplji dva centa

gorivo_0_1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 08.02.2016. u 11:06

Dizel gorivo od sjutra će biti skuplje dva centa.

Kako je saopšteno CdM-u iz Ministarstva ekonomije, cijene BMB 98 i BMB 95 ostaće nepromijenjene, pa će i dalje koštati 1.06 eura, odnosno 1.02 eura po litru.

Eurodizel će poskupiti dva centa, pa će koštati 0.84 eura po litru.

I cijena lož ulja u veleprodaji i lož uja za grijanje poskupiće dva centa, pa će od sjutra koštati 0.82 eura po litru, odnosno 0.54 eura. 

Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 22. februara, a eventualno izmjenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 23. februara 2016. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Od početka godine 11 kupovina preko interneta završilo se prijavom Tržišnoj inspekciji. Nepravilnosti su se odnosile na reklamacije sata, parfema, šminke, garderobe, česme, mašinice za brijanje i drugog, a kupci su tvrdili da dobijeni proizvod nije isti kao sa fotografije.
Pojedini trgovački lanci ograničiće kupovinu proizvoda po minimalnim cijenama u okviru akcije “Stop inflaciji” samo ukoliko bude očigledne zloupotrebe, potvrđeno je Portalu RTCG. Iz kompanije "Voli" naglašavaju da se ograničenje može desiti ukoliko se kupuju enormne količine proizvoda, dok sa druge strane u lancima "Idea" trenutno ne pominju ograničenja.