Dječiji dodaci uplaćuju se redovno, pojedinačni problemi mogu biti tehničke prirode

money-79657_640
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 27.09.2023. u 09:16
Iz Ministarstva rada i socilajnog staranja MRSS saopštili su da redovno svakog mjeseca uplaćuju dječije dodatke. Prethodnih dana pojavila se informacija da nekim korisnicima nisu uplaćeni dječiju dodaci za jul ove godine.

U MRSS-u navode da nije do njih i da pojedinačni problemi mogu biti tehničke prirode.

“Ministarstvo rada i socijalnog staranja uredno vrši isplate po osnovu prava iz oblasti socijalne i dječije zaštite. Ukoliko su se desili pojedinačni slučajevi neisplaćenog dječijeg dodatka, problem može da bude tehničke prirode, te se korisnici kada je riječ o rješavanja istog, mogu obratiti mjesno nadležnom Centru za socijani rad”, kazali su CdM-u iz MRSS-a.

Izvor: CdM

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Budžet za narednu godinu projektovan je na 3,4 milijarde i analizirali smo sveobuhvatno prihodno i rashodno stanje, saopštio je ministar finansija Novica Vuković gostujući u Dnevniku Televizije Crne Gore. Dodao je da iduće godine na naplatu stiže dug od pola milijarde.
  U Crnoj Gori postoji pet puta više kladionica nego škola, a prema nedavnom istraživanju gotovo trećina crnogorskih učenika konzumira alkoholna pića. Po zvaničnim podacima, registrovano je preko 1.000 kladionica, od kojih su neke i u neposrednoj blizini obrazovnih ustanova.