Đurović: Nastavljamo sa akcijom Stop inflaciji i u junu

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 06.06.2023. u 22:28
Nastavljamo sa akcijom “Stop inflaciji” i u junu, najavio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović.

On je na Tviteru objavio koji trgovci će akciju “Stop inflaciji” produžiti tokom juna mjeseca, a to su: Voli, Franca supermarketi, Megapromet, Swisslion, Domaća trgovina, Laković, Panorama, Primato, Merkator, Martex, Monte Mitros, zatim Mill pop, Tehnoplus, Tehnomax, Eurotehnika MNE. Takođe, akciju će produžiti i Sava i Lovćen osiguranje.

“Naša privreda i Vlada Crne Gore čuvaju budžet svih građana Crne Gore. Samo kada smo složni možemo da uradimo velike stvari”, naveo je Đurović na Tviteru.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Najveći procenat građana, 63,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti nedjelju dana godišnjeg odmora van kuće, dok najmanji procenat, 13,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti adekvatno zagrijavanje stana ili kuće. To su podaci iz Ankete o dohotku i uslovima života u 2022. godini, koju je objavio Monstat.
  Jasna Vujović iz Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju kazala je da nadležni očekuju da će akcija Stop inflaciji uticati na smanjenje opšte, ali i stope inflacije hrane. Poručila je da proizvodi antiinflacione korpe ne mogu biti ispod prosječnog kvaliteta za određenu grupu, te da liste nijesu konačne, već da će se proširivati.