Dodjela bespovratnih sredstava za podršku implementaciji S3 kroz projekte

MERT
 • Autor onogost.me
 • 20.12.2022. u 21:49
Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, u saradnji sa resorom finansija i uz podršku Delegacije Evropske unije (EU) u Crnoj Gori, objavilo je poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru grant šeme Podrška implementaciji Strategije pamentne specijalizacije (S3) kroz projekte.

Iz Ministarstva su saopštili da grant šema ima za cilj da doprinese jačanju ekonomske konkurentnosti i inovacionih kapaciteta Crne Gore kroz jačanje veza između nauke i industrije.

“Ukupan raspoloživi iznos sredstava je 900 hiljada eura. Sredstva su obezbijeđenja od EU, uz kofinansiranje Vlade”, precizira se u saopštenju.

Rok za dostavljanje sažetka projekta je 30. januar.

Datum i vrijeme održavanja informativnih sesija biće objavljeni u roku od sedam dana od dana objavljivanja poziva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.
  Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.