Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

EPCG i Eko-fond potpisali sporazum za projekat ”Solari 5000+”

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 18.05.2024. u 22:02
Izvršni direktori Eelektroprivrede Crne Gore (EOCG) i Eko-fonda, Ivan Bulatović i Draško Boljević, potpisali su juče u Podgorici Sporazum o zajedničkom finansiranju i realizaciji projekta "Solari 5000+ (70 MW)" za fizička i pravna lica.

Sporazumom je predviđeno da Eko-fond učestvuje u projektu kroz dodjelu subvencija od 10 % za ugradnju foto-naponskih panela za fizička i pravna lica.

"Izuzetno mi je drago što sklapanjem ovog sporazuma nastavljamo veoma uspješnu saradnju sa Eko-fondom, na zadovoljstvo svih učesnika u projektu, naročito krajnjih korisnika", istakao je izvršni direktor EPCG Ivan Bulatović.

"Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom, tako da sam siguran da ćemo uspješno realizovati i projekat Solari 5000+", kazao je izvršni direktor Eko-fonda Draško Boljević.

Predmetni sporazum, kako je saopšteno iz EPCG, predstavlja nastavak uspješne saradnje, započete 2021. godine, u sklopu projekta "Solari 3000+ i 500+".

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Na platou Gradske kuće sportskom manifestacijom pod pokroviteljstvom Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) obilježen je 23. jun, Dan olimpizma.