EPCG: Nova lokacija regionalnog i lokalnog snabdijevanja u Nikšiću

111
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.11.2018. u 07:16

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge potrošačima, Elektroprivreda Crne Gore je danas u našem gradu otvorila novi prostor regionalnog centra za Nikšić, Žabljak i Pljevlja, u koji se smjestilo i lokalno Snabdijevanje Nikšić.

Kako su kazali iz EPCG, potrošači će sve usluge moći da dobiju u novom prostoru na adresi Bulevar 13. jul  (kružni tok kod Pošte), dok će dosadašnji naplatno informativni punkt lokalnog Snabdijevanja u Ulici Ljube Nenadovića biti zatvoren.

Ističu da u jedinici lokalnog Snabdijevanja potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, mogu da potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, da podnesu prigovor, promjene ime kupca (vlasnika naplatnog mjesta), mogu da dobiju sve informacije o servisima EPCG – primanje računa elektronskim putem, primanje notifikacije o visini računa putem SMS-a i slično.

 „Preseljenje u novi prostor znači unapređenje naših odnosa sa potrošačima. Dosadašnji prostor postao je mali da odgovori našim potrebama i zahtjevima potrošača. Cilj nam je da potrošačima ponudimo najbrži i najjednostavniji način rješavanja njihovih potreba u vezi sa snabdijevanjem električnom energijom“, kazala je Nataša Terić, rukovodilac regionalnog centra Nikšić.

U opštini Nikšić Elektroprivreda ima 32.967 potrošača, od čega 29.990 domaćinstava i 2.977 potrošača iz kategorije Ostala potrošnja (privredni subjekti, javne ustanove, institucije…).

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je kroz ovogodišnji Agrobudžet objavilo javni poziv za dodjelu sredstava podrške investicijama u izgradnju bunara i bistijerni.
Od početka 2023. godine na aerodromima u Crnoj Gori prevezeno je 300.000 putnika, što je 17 odsto više u odnosu na prvi kvartal rekordne 2019. godine, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.
Solar gradnja, ćerka firma Elektroprivrede, završila je prošlu godinu sa 2,2 miliona eura gubitka, pokazuju podaci iz finansijskog izvještaja dostavljenog Upravi prihoda i carina.