Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

EPCG organizuje nagradnu igru: “Račun plati nagradu uhvati”

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 31.10.2022. u 14:19
Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru „Račun plati nagradu uhvati – Dobra energija” za sva domaćinstva. Nagradna igra traje od 1. do 30. novembra 2022. godine.

Kako je saopšteno iz te kompanije, pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci iz kategorije Domaćinstva, koji na dan 30.11.2022. godine budu imali stanje na računu 0 eura kao i svi kupci iz kategorije Domaćinstva, koji na dan 30.11.2022. godine budu imali stanje 0 eura, a imaju aktiviran i servis “Elektronski račun”.

Nagradni fond od 200 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju, namijenjen je za bazu u kojoj će se naći svi kupci iz kategorije Domaćinstva, koji na dan 30.11.2022. godine budu imali stanje 0 eura, dok će se 100 umanjenja od 100 eura izvlačiti iz baze u kojoj se nalaze kupci iz kategorije Domaćinstva, koji na dan 30.11.2022. godine budu imali stanje 0 eura i aktiviran servis “Elektronski račun“.

“Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama EPCG u Nikšiću, 15. decembra u 11.00h. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na web sajtu www.epcg.com gdje su istaknuta i Pravila nagradne igre, kao i na profilima EPCG na društvenim medijima.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
  Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.