IDEA pokrenula veliku kampanju – Isplati se

krug-900x400
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2018. u 07:11

Iako kupovinu u marketima obavljamo svakodnevno, uvijek smo u dilemi – gdje se najviše isplati? Akcije, popusti, vikend katalozi – teško je ispratiti sve povoljnosti koje nam nude lanci prodavnica. Zato je IDEA odlučila da na jednom mjestu objedini sve ključne benefite koje nudi potrošačima. Pokrenula je kampanju ISPLATI SE, tokom koje će na jednostavan, jasan i novi način komunicirati mix benefita u svojim prodavnicama.

Razlozi zbog kojih se isplati kupovina u IDEI su brojni, IDEA je dostupna jer se, zahvaljujući razvijenoj mreži od preko 100 prodavnica širom Crne Gore, uvijek nalazi usput svojim potrošačima.  Isplati se pratiti IDEA akcije, jer svakog dana, u bilo kojoj IDEI, možete naći preko 1000 artikala na akciji.  Isplati se imati Super karticu, koja pored Super cijena i trostrukih bodova svake subote, omogućava korisnicima sakupljenje bodova i uštede kod partnera.

Penzionerima se posebno isplati kupovina u IDEA prodavnicama, jer svakog 20. i 21. u mjesecu imaju 10 odsto na cjelokupan iznos računa. Ako ste penzioner koji ima Senior Super Karticu, u IDEA prodavnicama možete plaćati i na 4 mjesečne rate i to bez kamate, 3 puta godišnje uz Senior bon. Osim toga, samo uz Senior Super Karticu svake dvije sedmice imate posebno, samo za penzionere, definisano super sniženje na odabrane artikle, u okviru akcije Senior korpa.

Više je nego jasno zašto se isplati kupovati u IDEA prodavnicama. Sada još zamislite da možete osvojiti  milion, ako kupujete upravo tamo! Pitate se o čemu je riječ?

U okviru kampanje ISPLATI SE, IDEA organizuje nagradnu igru za Super kartičare – Isplati se još više svima, kad milion nagradnih bodova ima! Provlačenjem Super Kartice potrošač stiče pravo učešća, bez obzira na visinu računa. Tokom nagradne igre, koja traje do 6. maja, IDEA će podijeliti ukupno miliona bodova, koje potrošači mogu da koriste za besplatnu kupovinu u IDEI.

Svakog dana IDEA će nagraditi 50 kupaca sa 500 bodova, a glavna nagrada koja stiže 07. maja je čak 200 000 bodova.

Ako do sada niste postali korisnik Super karticue, uradite to što prije i pridružite se nagradnoj igri.

Plaćeni prostor

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uprava prihoda i carina je od 1. januara do 30. novembra 2022. godine ostvarila bruto naplatu prihoda u iznosu od 1.908,9 miliona eura, što je za 170 miliona eura ili 10 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, a za 120 miliona eura ili 7 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Ostvarena naplata je iznad plana prihoda u navedenom periodu za 163 miliona eura ili 9 odsto.
Radnici Željezare su odlučili da sjutra idu za Podgoricu ispred zgrade Vlade i zatražiće prijem kod predsjednika Vlade, saopštio je predsjednik sindikata Ivan Vujović.