Iskoristite povoljnosti kupovine sa CLUB PLUS programom lojalnosti – da uvijek budete u plusu

Domaća trgovina
 • Autor onogost.me
 • 18.05.2023. u 13:05
Za sve penzione članove CLUB PLUS SENIOR program 19. i 20. maja obezbijeđeno je dodatnih 10 odsto povrata za sljedeću kupovinu.

Shodno pravilima ovog programa, svakim radnim danom postoji mogućnost ostvarenja pet odsto povrata, a sjutra i u subotu penzioneri ostvaruju dodatnih 10 odsto povrata na sljedeću kupovinu.

Bliže se praznici pa je vrijeme za veće kupovine. U svim AROMA, CITY i CONTO marketima  pored redovnih akcija osigurana je povoljna kupovina za sve članove CLUB PLUS programa lojalnosti. Dovoljno je da obavite kupovina za 10 ili više eura i skeniranjem CLUB PLUS kartice ili aplikacije ostvarujete pet odsto povrata novca za svaku narednu kupovnu.

Ukoliko želite da na svaku kupovinu dobijete povrat novca i da pratite potrošnju, više informacija možete naći klikom na video u nastavku:

Nema komplikovanog bodovanja i sve uštede su jasno iskazane u eurima. Na raspolaganju vam je više opcija za korišćenje ušteđenog novca:

 • tražiti da vam se umanji iznos računa od sljedećih kupovina,
 • da obavite nekoliko kupovina za 10 ili više eura, a ušteđeni novac iskoristite za jednu gratis kupovinu u visini povrata, ili
 • dio ušteđenog novca iskoristite za plaćanje dijela računa.

Korisnička podrška

Sve potrebne informacije o CLUB PLUS programu možete dobiti, pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: [email protected]

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

___

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

 

Plaćeni prostor

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Crna Gora ima izuzetne potencijale za proizvodnju električne energije zasnovane na principu fotonaponskog efekta, zbog čega je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) pokrenula projekat Solari 5000+, kojim se, osim individualnih objekata fizičkih i pravnih lica, planira ugradnja sistema u stambenim zgradama spratnosti do četiri sprata.