Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Iz Vodovoda apeluju na građane da zaštite vodomjere tokom zime

vodovod
  • Autor onogost.me
  • 08.12.2015. u 15:52

Zbog perioda niskih temperatura i nepovoljnih vremenskih prilika, JP „Vodovod i kanalizacija“ Nikšić apeluje na korisnike usluga da preduzmu sve potrebne mjere na zaštiti vodomjera i tako izbjegnu neželjenu i nepotrebnu štetu na vodovodnim instalacijama i dodatne finansijske izdatke. 

Iz Vodovoda napominju da je tokom posljednjih godina registrovan povećan broj prijava zbog kvarova na vodovodnim instalacijama izazvanih niskim temperaturama i nepripremljenošću za zimske vremenske prilike.

„Vodomjerna sklonošta bi trebalo da su obezbijeđena odgovarajućim poklopcem i da su potpuno isušena, a vodomjer je potrebno adekvatno pokriti kako bi se spriječilo pucanje stakla i slična oštećenja“, ističe se u saopštenju. 

Pravilnim održavanjem vodovodnih instalacija tokom zime smanjuje se mogućnost nastanka štete što je u interesu svih potrošača, zaključuje se u saopštenju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Švajcarska kompanija 8B Capital S. A. jedina je aplicirala za pojedinačne pregovore za zakup pogona nikšićke Željezare - Čeličane i Kovačnice, zvanično je rečeno “Vijestima” iz Elektroprivrede (EPCG).
Na sastanku ministara energetike i rudarstava Crne Gore i Republike Srpske, Saše Mujovića i Petra Đokića kao i predstavnika dvije elektroprivrede, dogovoreno je da se od tekuće 2024. godine isplaćivati naknada za Bilećko jezero, Opštini Nikšić, u iznosu od oko 600.000 eura.