Iz Vodovoda apeluju na građane da zaštite vodomjere tokom zime

vodovod
  • Autor onogost.me
  • 08.12.2015. u 15:52

Zbog perioda niskih temperatura i nepovoljnih vremenskih prilika, JP „Vodovod i kanalizacija“ Nikšić apeluje na korisnike usluga da preduzmu sve potrebne mjere na zaštiti vodomjera i tako izbjegnu neželjenu i nepotrebnu štetu na vodovodnim instalacijama i dodatne finansijske izdatke. 

Iz Vodovoda napominju da je tokom posljednjih godina registrovan povećan broj prijava zbog kvarova na vodovodnim instalacijama izazvanih niskim temperaturama i nepripremljenošću za zimske vremenske prilike.

„Vodomjerna sklonošta bi trebalo da su obezbijeđena odgovarajućim poklopcem i da su potpuno isušena, a vodomjer je potrebno adekvatno pokriti kako bi se spriječilo pucanje stakla i slična oštećenja“, ističe se u saopštenju. 

Pravilnim održavanjem vodovodnih instalacija tokom zime smanjuje se mogućnost nastanka štete što je u interesu svih potrošača, zaključuje se u saopštenju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Evropska unija će u januaru 2023. obezbijediti 30 miliona eura bespovratnih sredstava Crnoj Gori za podršku energetici, saopštila je ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa, tokom sastanka sa potpredsjednikom Vlade i ministrom kapitalnih investicija Ervinom Ibrahimovićem.
Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma pozvalo je seoska domaćinstva da se do 9. decembra prijave na nagradni konkurs koji je taj Vladin resor raspisao u okviru kampanje Ruralno, održivo, domaćinski.