Izvučen dobitnik nagradne igre EPCG: Ford fokus ide u Bar

nagrada
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2016. u 11:32

U okviru nagradne igre Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) "Neka vas vozi dobra energija 2", u izvlačenju koje je organizovano 19. jula u studiju TV Vijesti, treći ford fokus dobio je potrošač iz Bara.

U bazi za izvlačenje dobitnika trećeg kola našlo se 162.263 domaćinstava sa stanjem duga po osnovu utrošene električne energije posljednjeg dana juna 0 eura, a izvlačenje je pratila komisija u sastavu predsjednica iz FC Snabdijevanje Svetlana Crnogorac i članovi Jelena Ćeranić iz ICT Direkcije i Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose s javnostima.

U trećem kolu nagradu je dobio potrošač sa pretplatnim brojem 07320269, a četvrto počinje sjutra.

 “U bazi za izvlačenje automatski će se naći sva domaćinstva sa stanjem duga 31. avgusta 0 eura. Četvrti ford fokus biće dodijeljen u septembru. Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u studiju TVCG 13. septembra, a emitovano dan kasnije u okviru jutarnjeg programa TVCG”, saopštili su iz EPCG.

Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada će EPCG pokloniti još jedan automobil ford mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine  redovno, u kontinuitetu, plaćaju račune za utrošenu električnu energiju.  

“Pozivamo potrošače da iskoriste priliku i uđu u tokove redovnog izmirenja računa, jer se za ovu kategoriju u narednom periodu planiraju programi lojalnosti koji će im donijeti dodatne koristi”, istakli su iz EPCG.

Podsjećamo, Elektroprivreda Crne Gore je 21. januara pokrenula nagradnu igru “Neka vas vozi dobra energija 2”, koja se odvija kroz četiri kola, a u svakom kolu nagrada je automobil Ford fokus.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) imenovaće danas na vanrednoj sjednici novi sastav Odbora direktora.