Lidl za portal Onogošt: Trenutno investiramo u moguće lokacije za prodavnice i logističke centre

dronestudio.me
 • Autor onogost.me
 • 30.09.2022. u 08:02
Lidl je u stalnom razmatranju mogućnosti za širenje poslovanja. Crna Gora je, u pogledu maloprodaje, tržište na kojem potrošači žele model koji nudi Lidl, a to je ponuda proizvoda visokog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

To se navodi u odgovoru internacionalne korporacije njemačkog lanca marketa Lidl koji je dostavljen portalu Onogošt.

Nako što je iz više nezvaničnih izvora portalu Onogošt saopšteno da je Lidl kupio nekadašnju upravnu zgradu Rudnika Boksita, sa pratećim zemljištem, iz vrha njemačkog lanca nijesu odgovorili na naše pitanje da li je pomenuto zemljište kupljeno, već da “u ovom trenutku nijesu u mogućnosti da dalje komentarišu detalje planova, aktivnosti, lokacija, kao ni potencijalnog datuma otvaranja“.

„Lidl trenutno investira u moguće lokacije za prodavnice i logističke centre u Crnoj Gori. Mi u Lidlu cijenimo i njegujemo transparentu i relevantnu komunikaciju i budite uvjereni da ćemo naše zaposlene i zainteresovane strane pravovremeno informisati o narednim koracima, kada za to dođe vrijeme“, naveli su iz Lidl-a.

Dolazak njemačkog lanca najavio je predsjednik Opštine Marko Kovačević. Međutim, nakon što je javno saopštio da Lidl kupio zemljište u Nikšiću iz Kabineta predsjednika nijesu dalje odgovarali na pitanja portala Onogošt.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Domaćinstva su u novembru 2022. godine potrošila 107.073.329 kWh (kilovatsati) električne energije, što je oko 15,78 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu u oktobru, a u odnosu na novembar 2021-e potrošnja je veća za 4,93 odsto, saopšteno je iz Elektroprivrede.