Nike klasična sportska obuća i odjeća su postale svakodnevni trend

pr1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.06.2019. u 11:14

Nova Nike kolekcija je stigla u Sport Reality prodavnice širom regiona! Kolekcija inspirisana ljetom i suncem je odmah postala omiljeni izbor trendsetera širom svijeta.

Bilo za večernju zabavu na plaži ili za urbane gradske avanture: prava odjeća i patike sa stilom će naglasiti tvoju različitost. Vođen ovom idejom brend Nike nam donosi novu kolekciju patika koje idu uz svaki stil, bilo sportski, elegantni ili ulični, a cijela kolekcija je svedena, klasična i u potpunosti u skladu s urbanim trendovima.

Zahvaljujući tkaninama koje su korištene u izradi nove kolekcije, odjeća je napravljena da obezbjedi potrebnu prozračnost tokom ljetnjih dana, a svedeni krojevi i trendy boje će učiniti da ovi modeli budu sjajan izbor za sve prilike.

Plaćeni prostor

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kupac peleta u obavezi je da uzme račun kako bi tržišna inspekcija utvrdila da je kupljen ili prodat po cijeni većoj od propisane, saopštila je glavna tržišna inspektorka Marina Radulović u emisiji "Dobro jutro Crna Goro". Ona je za TVCG kazala da se još nije desilo da je neko došao sa konkretnim dokazom da je pelet prodat za više od 269, odnosno 320 eura.
Uprava za ljudske resurse izvršila je unos za obračun naknada korisnicima Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.