Nike Shop slavi svoj prvi rođendan

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2019. u 11:09

Najmoderniji Nike Shop u regionu otvaren je prije tačno godinu dana u podgoričkom šoping centru Delta City, koji po opremljenosti i inovacijama ne zaostaje za Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Tokom ove godine, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na trčanju, ali i na ženskom treningu, sportswear-u, košarci i dječijem asortimanu, a potrošačima je ponuđeno šoping iskustvo po svjetskim standardima. Cijele godine, družili smo se na brojnim događajima i testiranjima najnovijih Nike modela.

Povodom rođendana, 07. i 08. marta, u Nike Shopu, obezbijedili su popuste za sve posjetioce.

Osim toga, u šopu,  08. marta od 18h do 20h, čeka vas posebno iznenađenje! Naša nadaleko čuvena rukometašica, Milena Raičević, biće vaš domaćin. Uslužiće vas, preporučiti modele, družiti se sa vama i razmijeniti iskustva kako sa terena tako i iz života javne ličnosti.

Nike je najveći sportski brend na svijetu, osnovan od strane Bila Bauermana i Fila Najta ’60-tih godina. Sa po 500 dolara kapitala i uz stisak ruke, ušli su u partnerstvo koje je zauvjek promijenilo lice sporta. Uspjeh na tržištu postigli su zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način.

Nike brend donosi inspiraciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bauerman govorio: “Ako imate tijelo, vi ste sportista”.

Pozivamo Vas da posjetite jedini zvanični Nike šop u Crnoj Gori i da zajedno proslavimo rođendan.

Plaćeni prostor

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Odluku o dopuni odluke o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja, prema kojoj će će proizvođači građanima morati prodavati tonu peleta po cijeni do 269 eura.
Predsjednik Savjeta Agencije za zaštitu konkurencije Dragan Damjanović, istakao je da to regulatorno tijelo mora ispitati zakonitost postupka EPCG da preuzime Željezaru uz pomoć države, te da smatra da to može biti problematično iz ugla EU regulative o državnoj pomoći i sa aspekta ispunjavanja pravila iz poglavlja 8 - konkurencija.