Nike Shop slavi svoj prvi rođendan

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2019. u 11:09

Najmoderniji Nike Shop u regionu otvaren je prije tačno godinu dana u podgoričkom šoping centru Delta City, koji po opremljenosti i inovacijama ne zaostaje za Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Tokom ove godine, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na trčanju, ali i na ženskom treningu, sportswear-u, košarci i dječijem asortimanu, a potrošačima je ponuđeno šoping iskustvo po svjetskim standardima. Cijele godine, družili smo se na brojnim događajima i testiranjima najnovijih Nike modela.

Povodom rođendana, 07. i 08. marta, u Nike Shopu, obezbijedili su popuste za sve posjetioce.

Osim toga, u šopu,  08. marta od 18h do 20h, čeka vas posebno iznenađenje! Naša nadaleko čuvena rukometašica, Milena Raičević, biće vaš domaćin. Uslužiće vas, preporučiti modele, družiti se sa vama i razmijeniti iskustva kako sa terena tako i iz života javne ličnosti.

Nike je najveći sportski brend na svijetu, osnovan od strane Bila Bauermana i Fila Najta ’60-tih godina. Sa po 500 dolara kapitala i uz stisak ruke, ušli su u partnerstvo koje je zauvjek promijenilo lice sporta. Uspjeh na tržištu postigli su zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način.

Nike brend donosi inspiraciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bauerman govorio: “Ako imate tijelo, vi ste sportista”.

Pozivamo Vas da posjetite jedini zvanični Nike šop u Crnoj Gori i da zajedno proslavimo rođendan.

Plaćeni prostor

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U novom Odboru direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) kao politički kandidati biće: Milutin Đukanović iz koalicije "Za budućnost Crne Gore", Tahir Đonbaljaj iz Demokratskog saveza Albanaca, Neven Gošović iz Demokrata i Radovan Bijelić iz Pokreta Evropa sad.
Nakon što su statističari posljednja tri mjeseca prošle godine zabilježili pad potrošačkih cijena, u januaru su cijene ponovo porasle, pokazuju podaci Monstata.