Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko Nefiltrirano dostupno i u većem pakovanju

slikaniksicko-pivo-nefiltrirano-etiketa-103258193v800h600
  • Autor onogost.me
  • 22.07.2016. u 13:15

Samo dva mjeseca nakon lansiranja Nikšićkog Nefiltriranog piva, Pivara „Trebjesa“ je ovaj proizvod učinila dostupnim i u povratnoj  staklenoj flaši od 0,5 litara.

Nikšićko Nefiltrirano pivo pojavilo se na tržištu u maju, u staklenoj retro flaši od 0,33 litra i točeno, kao iznenađenje potrošačima u godini velikog jubileja, 120 godina nikšićkog pivarstva.

„Nikšićko Nefiltrirano je jedinstven proizvod na tržištu i vjerovali smo da će reakcije potrošača biti pozitivne, a interesovanje je čak i premašilo naša očekivanja. Na nedavnoj proslavi 120 godina pivarstva na nikšićkom trgu, ovo pivo je izazvalo posebnu pažnju  posjetilaca i veoma pozitivne komentare, koji nam svakodnevno dolaze i sa tržišta. Zbog toga smo odlučili da potrošače obradujemo većim pakovanjem Nefiltriranog, za više uživanja“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija.

Nikšićko Nefiltrirano zadržava specifičnu aromu i punoću ukusa, uz 12% ekstrakta, 5.4% alkohola, očuvanu svježinu i balansiran ukus.

Iz Pivare otkrivaju da postoji i poseban način točenja ovog piva, karakterističan za mutna piva, a koji se sastoji iz tri koraka. Prvo treba polako natočiti polovinu piva iz flaše u čašu ili kriglu. Kada u flaši ostane polovina sadržaja, treba prestati sa sipanjem.  Polovinu sadržaja u flaši potom treba zavrtjeti tako da se podigne nataloženi kvasac, a zatim ostatak sadržaja sipati u čašu ili kriglu.

Iz kompanije najavljuju da će se sredinom avgusta na tržištu naći i Nikšićko Nefiltrirano u limenci.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Vršilac dužnosti direktora Poreske uprave (PU) Sava Laketić naglasio je značaj računovodstveno-revizorske profesije u implementaciji poreskih propisa, poručujući da se intezivno radi na reforemi sveobuhvatnog poreskog sistema. On je to kazao na zatvaranju Simpozijuma Računovođa i revizora, koji je minula tri dana održan u Ulcinju.
Od prvog kvartala 2019. godine do aprila ove godine prosječna tržišna cijena metra kvadratnog stana u novogradnji u Crnoj Gori porasla je za skoro 630 eura, pokazuje zvanična statistika.