Novogodišnji sajam lokalnih proizvoda od 23. do 25. decembra

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 02.12.2022. u 08:03
Opština Nikšić pozvala je poljoprivredne proizvođače i proizvođače suvenira, rukotvorina i umjetnina da uzmu učešće na IX Novogodišnjem sajmu lokalnih proizvoda.

Sajam će se održati od 23. do 25. decembra 2022. godine, u dvorani Sportskog centra u Nikšiću.

Učešće na Sajmu je besplatno, a za izlagače su obezbijeđeni štandovi.

“Izlagači hrane i pića na Sajmu mogu biti samo proizvođači koji su upisani u nekom od registara Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede”, navode iz Opštine.

Rok za prijavu učešća na Sajmu je 16. decembar u 15 časova.

“Prijave za učešće, uz neophodan dokaz o registraciji poljoprivrednog proizvođača se mogu predati u Sekretarijatu za finansije, razvoj i preduzetništvo, u zgradi Opštine Nikšić, IV sprat, kancelarija broj 3 ili putem e-mail adrese: [email protected], kao i putem pošte na adresu: Opština Nikšić, ulica Njegoševa br. 18, 81400 Nikšić.
Prijavu za učešće možete preuzeti i na zvaničnom sajtu opštine Nikšić: www.niksic.me.
Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 040/213-146, ili putem e-mail adrese: [email protected], kontakt osoba Biljana Zorić”, dodaju.

Organizator Sajma je Opština Nikšić, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a medijski sponzor je RTV Nikšić.

Obrazac za prijavu možete naći na sajtu Opštine Nikšić

http://niksic.me/news/sajam-lokalnih-proizvoda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agrobudžet za 2023. godinu biće uvećan nekih 41 odsto u odnosu na prethodnu godinu, rekao je u Bojama jutra Miroslav Cimbaljević iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Na javni poziv za učešće u projektu Solari 5000+ (70MW) do 1. februara prijavilo se 2.845 potrošača, od čega 2.549 pojedinaca, dok je 296 prijava pristiglo od privrednih kompanija.