Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Od ponoći benzin skuplji dva, dizel jedan cent

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 03.01.2024. u 10:23
Od sjutra 4. januara cijene benzina će biti skuplje dva, a dizela jedan cent, saopštili su u Ministarstvu energetike i rudarstva.

Kako navode cijena BMB 98 biće 1.52 eura po litru u odnosu na prethodne dane skuplje je za dva centa.

BMB 95 koštaće 1.48 eura po listru takođe dva centa više, lož ulje – 1.40 eur/l ili cent više, a eurodizel - 1.43 eur/l odnosno cent više.

"Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021), naredni obračun će se obaviti 15. januara, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 16. januara 2024. godine", ističu u Ministarstvu energetike i rudarstva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.
  Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković sa predstavnicima Vojske Crne Gore i SOBNOR-a, povodom Dana državnosti, položio je vijenac na Spomenik Ljubu Čupiću.