Od ponoći skuplje sve vrste goriva

gorivo_naslovna
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2016. u 10:04

Od ponoći će u Crnoj Gori biti skuplje sve vrste goriva.

Kako je saopšteno CdM-u iz Ministarstva ekonomije, BMB 98 i BMB 95 biće skljuplji tri centa, pa će litar ovog goriva od sjutra koštati 1.11 euro, odnosno 1.07 euro.

Eurodizel će poskupiti četiri centa, pa će litar koštati 0.94 eura.

Lož ulje u veleprodaji će koštati 0.91 eura po litru, dakle poskupiće tri centa, a četiri centa će skuplji biti litar lož ulja za grijanje, pa će koštati 0.64 eura.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 5. septembra 2016. godine, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata  važiće od 6. septembra 2016. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.
Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.