Opština Nikšić izdaje poslovne prostore

opst
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2016. u 12:13

Direkcija za imovinu Opštine Nikšić uputila je javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Opštine Nikšić. 

Predmet javnog nadmetanja su dva poslovna prostora u naselju Grudska mahala, čeitri kancelarijska poslovna prostora u prizemlju, u zgradi Turističke organizacije, kao i jedan na Bulevaru Vuka Mićunovića u Zgradi Radničkog univerziteta.

Cijene i gabarite poslovnih prostora možete pogledati na sledećem linku: http://niksic.me/javni-pozivi-22-01-16/.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica.

Prijave po Javnom pozivu podnose se u zapečaćenom omotu Direkciji za imovinu, najkasnije do 9. februara kada će se održati javno nadmetanje.

Obavještenje o najpovoljnijem zakupcu dostaviće se učesnicima postupka u roku od 5 dana od dana provedenog postupka, a zainteresovani ponuđači mogu izvršiti razgledanje poslovnih prostora svakog radnog dana počev od 26. januara do 8. februara u periodu od 9 do 15 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.