Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opština Nikšić izdaje poslovne prostore

opst
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2016. u 12:13

Direkcija za imovinu Opštine Nikšić uputila je javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Opštine Nikšić. 

Predmet javnog nadmetanja su dva poslovna prostora u naselju Grudska mahala, čeitri kancelarijska poslovna prostora u prizemlju, u zgradi Turističke organizacije, kao i jedan na Bulevaru Vuka Mićunovića u Zgradi Radničkog univerziteta.

Cijene i gabarite poslovnih prostora možete pogledati na sledećem linku: http://niksic.me/javni-pozivi-22-01-16/.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica.

Prijave po Javnom pozivu podnose se u zapečaćenom omotu Direkciji za imovinu, najkasnije do 9. februara kada će se održati javno nadmetanje.

Obavještenje o najpovoljnijem zakupcu dostaviće se učesnicima postupka u roku od 5 dana od dana provedenog postupka, a zainteresovani ponuđači mogu izvršiti razgledanje poslovnih prostora svakog radnog dana počev od 26. januara do 8. februara u periodu od 9 do 15 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.